Křehké skořicové palačinky - Markéta Krajčovičová - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Křupavé palačinky přelité brandy omáčkoua a krémem mascarpone. Ideální jako obědové jídlo nebo dezert.
Viz recept Markety na křehké skořicové palačinky a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/krehke-skoricove-palacinky

Nákupní seznam
Těsto:
600 ml kysaného podmáslí Pilos (obsah tuku 1 %)
4 vejce
špetka soli s přídavkem jódu Castello
180 g hladké mouky
100 ml řepkového oleje (na smažení)
Poleva:
100 g másla
100 g cukru krupice Castello
2 velké pomeranče (šťáva i dužina)
1/2 lžičky mleté skořice Mikado
50 ml brandy (lze použít i Goldbrand Alliance 30 %)
Na ozdobení:
250 g mascarpone Lovilio
1 lžíce cukru moučka Castello
3 skořicové cukry
jahody a borůvky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe