Krůtí křídla s rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krůtí maso je šťavnaté a pro mnohé oblíbenější než kuřecí. Šéfkuchař Marcel Ihnačák proto připravil recept na krůtí křídla pečená s cherry rajčátky. Protože se takové maso peče skoro samo, naučíte se ve video návodu zejména výbornou marinádu z česneku, papriky, citronové kůry a medu, kterou můžete použít i při nakládání masa. A ještě, než budete mít dopečeno, můžete podle Marcela Ihnačáka připravit jednoduchou bylinkovou salsu s česnekem, která osvěží každé vaše letní jídlo. A co vy? Napište nám, jestli máte raději krůtí, nebo kuřecí!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kruti-kridla-s-rajcaty

Suroviny:
- 1 kg krůtích křídel Řezníkova čerstvá Porce
- 6 stroužků česneku
- 1 bio citron
- 2 lžičky mleté sladké papriky Kania
- 1 lžička mleté pálivé papriky Kania
- 1 lžíce medu
- čerstvý rozmarýn
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bobkový list Kania
- 10 cherry rajčat
- bílý chléb
- hrst čerstvých bylinek (listová petržel, oregano, bazalka)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe