Krůtí řízky na přírodno s krémovou omáčkou a zeleninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krůtí maso je skvělou alternativou oblíbeného kuřecího. Kromě toho, že se dá připravovat ve větších kusech, je také často šťavnatější a mnozí ho považují i za chutnější. Pokud jste z krůtího nějaký čas nevařili, je ta správná chvíle vyzkoušet tento recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který připravil přírodní krůtí řízky se smetanovou omáčkou. Kromě toho, že se dozvíte, jak správně krůtí maso restovat, zjistíte i návod na jednoduchou krémovou omáčku s bílým vínem. Jako příloha vám skvěle poslouží třeba restovaná zelenina. Kdy naposledy jste měli krůtí?

Suroviny:
· olivový olej Primadonna
· 1 svazek mrkve
· 1 svazek lahůdkové cibulky
· 6 stroužků česneku
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 kg krůtího prsního řízku Řezníkova čerstvá porce
· 250 g mražených fazolových lusků Freshona
· 150 g čerstvého hrášku
· 4 lžíce másla Pilos
· 150 ml bílého suchého vína
· 250 ml smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
· čerstvé bylinky (bazalka, listová petržel, máta)
· 100 g mladého špenátu

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kruti-rizky-na-prirodno-s-kremovou-omackou-a-zeleninou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe