Krůtí výpečky se špenátem a mrkví - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Podávejte krůtí stehna na zcela nový způsob. Připravte k nim špenát a bramborové šišky.
Viz recept Romana na krůtí výpečky se špenátem a mrkví a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/kruti-vypecky-se-spenatem-a-mrkvi

Nákupní seznam
1 kg krůtích spodních stehen Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
4 lístky bobkového listu Mikado
100 g slaniny na plátky Pikok
2 cibule
6 stroužků česneku
8 mrkví
200 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
300 ml krůtího vývaru
3 lžíce másla
100 ml smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
500 g špenátového protlaku Icefi eld
300 g brambor
1 vejce
100 g hrubé mouky Castello
4 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe