Kuřecí frikasé s bílými fazolemi - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Podívejte se, co ještě můžete udělat z kuřecích stehen. Připravte si kuřecí frikasé podle Ihnačáka s bílými fazolemi.
Viz recept Marcela na kuřecí frikasé s bílými fazolemi a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/kureci-frikase-s-bilymi-fazolemi.

Nákupní seznam
1 kg kuřecích stehenních řízků Čerstvá porce
250 g bílých fazolí Cornfarm
mořská sůl v mlýnku Kania
2-3 bobkové listy Mikado
4 stonky řapíkatého celeru
2 mrkve
olivový olej Primadonna
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello
(na obalení masa)
1 cibule
4 stroužky česneku
čerstvá šalvěj
500 ml teplého zeleninového
vývaru
250 ml čerstvé smetany
ke šlehání Pilos (33 % tuku)
1 hrst petrželové natě
1 citron
2 francouzské bagety
1 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe