Lanýžové těstoviny s vejcem a parmskou šunkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi italskou kuchyni a chtěli byste si ji užít trochu netradičně? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Romana Pauluse, který připravil výborné lanýžové těstoviny s pošírovaným (nebo ztraceným, chcete-li) vejcem. Naučíte se, jak správně vejce pošírovat i jak připravit lehkou omáčku, která těstoviny s kousky lanýžů příjemně doplní. Na tu využil Roman Paulus zejména máslo, drůbeží vývar a žampiony, ale pochutnáte si i s hlívou ústřičnou. Na talíři pak stačí jen dozdobit chipsy z parmské šunky a strouhaným parmezánem. Jaký je váš oblíbený italský recept? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/lanyzove-testoviny-s-vejcem-a-parmskou-sunkou

- 0,5 l vody
- 2 lžíce octa
- 4 vejce „M“
- 100 g másla Pilos
- 200 g čerstvých žampionů
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 500 g tagliolini s lanýži Deluxe
- 100 ml lehkého drůbežího vývaru
- 4 lžíce čerstvé pažitky
- 4 plátky parmské šunky Deluxe
- parmezán Parmigiano Reggiano Deluxe

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe