Lanýžový tart aneb extra čokoládový koláč - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Víte, co je lepší než čokoláda? Jednoznačně víc čokolády! Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept na výborný lanýžový dort, který je jeden z nejčokoládovějších zákusků, které jste kdy ochutnali. Naučíte se, jak přichystat těsto na čokoládový korpus i jak připravit ganache z hořké čokolády, která je základem pro tento lanýžový koláč. Nakonec vám Roman Paulus ukáže i několik triků na to, jak takový čokoládový zákusek ozdobit. Samozřejmě další čokoládou! Jaký nejčokoládovější zákusek jste kdy měli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/lanyzovy-tart-aneb-extra-cokoladovy-kolac

Suroviny:
Korpus:
- 120 g másla
- 120 g hladké mouky + na podsypání
- 30 g holandského kakaa
- 45 g moučkového cukru
- 1 žloutek
- 20 ml studené vody
- špetka soli
- luštěnina na zatížení těsta
Náplň:
- 525 ml smetany ke šlehání (33 % tuku)
- 525 g hořké čokolády (70 % kakaové sušiny)
- 75 g másla
- 45 ml brandy
- 50 g mléčné čokolády

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe