Louhovane bulky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Domácí pečivo je jedna z nejlepších věcí, kterou můžete ve své troubě vykouzlit. Šéfkuchař Roman Paulus proto připravil recept na kynuté louhované bulky s parmazánem. Naučíte se, jak namíchat těsto, jak ho správně nechat vykynout, jak vytvarovat bochánky a hlavně to, jak na samotné louhování – věřte tomu, nebo ne, ale toto pečivo se ještě před samotným pečením vaří ve vodě s jedlou sodou. Díky tomu získá krásnou a typickou glaruzu. Co s bulkami uděláte, už je na vás – menší bochánky dobře poslouží jako snídaně nebo svačina, ty větší pak klidně jako originální bulky na burgery všeho druhu. Už jste louhované pečivo někdy vyzkoušeli?
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Suroviny na 15 ks:
Bulky:
16 g čerstvého droždí
280 g vody
320 g hladké mouky + na podsypání
80 g celozrnné mouky
10 g soli
6 g krupicového cukru
45 g másla
30 g tvrdého sýra parmazánu Parmiggiano Reggiano
1 vejce „M“ na potření
vločková sůl na posypání

Nálev:
1 l vody
50 g jedlé sody

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/louhovane-bulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe