Marinovaný tuňák s citrusovými plody a avokádem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Syrová ryba nemusí znamenat jen sushi. Šéfkuchař Roman Paulus přichystal recept na marinovaného tuňáka s lehkým salátem s avokádem. Naučíte se, jak syrového tuňáka (můžete ho zaměnit za lososa) marinovat v citrusové šťávě a oleji i jak přichystat jemnou a krémovou avokádovou pastu s limetkovou šťávou. Do té můžete, podle chuti, přimíchat i kapku chilli omáčky. Na marinovaném tuňákovi s avokádovou pastou si pochutnáte na opečené bagetě anebo se salátem s citrusovými segmenty a koriandrem. Jak si na něm pochutnáte vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/marinovany-tunak-s-citrusovymi-plody-a-avokadem

- 4 steaky z tuňáka žlutoploutvého
- 2 pomeranče
- 2 limetky
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 vanička rukoly
- 20 cherry rajčat
- 100 g čerstvého koriandru
- 1 citron (šťáva)
- 2 zralá avokáda
- 100 g pikantních a restovaných slunečnicových semínek Alesto


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe