Nejlepší tip na oběd! Živáňská pečeně v alobalu připravená v troubě

Živáňskou pečeni nebo klasické ražniči můžete připravit i netradičním způsobem v troubě. Příprava je nenáročná a výsledek vynikající. Výborně se na tento recept hodí vepřové maso, konkrétně krkovice. Pak už jen nakrájet klobásu, brambory, cibuli, papriky a zabalené do alobalu péct v troubě. Přeji vám dobrou chuť! Brepta.

Seznam ingrediencí:

Vepřové maso 600 gramů
Hořčice 2 lžíce
Pepř a sůl
Česnek 4 stroužky
Olej 3 lžíce
Slanina 70 gramů
Paprika 1 ks
Cibule 3 ks
Papriková klobása 300 gramů
Brambory 800 gramů
Mletá paprika
Aluminiová fólie

Malý litinový mlýnek: https://www.receptybezbrepty.cz/produkt/litinovy-mlynek-maly/
Prkénka od brepty: https://duspiva.receptybezbrepty.cz
Koření které používám: https://bit.ly/3MEFSzt

#Receptybezbrepty

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!