Omeleta Tamago - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Zamysleli jste se nad tím, co si Japonci s oblibou dopřávají k snídaní? Jednou z jejich specialit je omeleta Tamago, kterou připravil i šéfkuchař Roman Paulus. Jak už v Japonsku bývá zvykem, neobejde se tamější omeleta bez chutí moře. Při její přípravě použijete kromě vajec i Dashi vývar, vločky ze sušeného tuňáka bonito anebo vařené krevetky. Rozhodně si ale pochutnáte – ať už k snídani anebo třeba rovnou k obědu. Vyzkoušíte tuto exotickou pochoutku?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/omeleta-tamago

Suroviny na 2 omelety:
- 150 g tempura prášku
- 6 vajec „M“
- 150 g Dashi vývaru
- rostlinný olej
- 20 vařených krevet
- 60 g čínského zelí
- japonská majonéza
- asijská barbecue omáčka Vitasia
- marinovaný mladý zázvor
- ½ hrsti rybích vloček bonito (Katsobushi)
- 1 lahůdková cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe