Ořechové máslo z restovaných kešu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Máte rádi kešu? Kdo by neměl! Šéfkuchař Roman Paulus připravil právě z těchto ořechů výborné ořechové máslo, na které vám budou stačit pouze dvě suroviny – restované kešu oříšky a trocha kokosového oleje. Pak si vystačíte už jen s mixérem. Na výsledku si můžete pochutnat jen tak, když si máslo namažete na čerstvý chléb, ale také se skvěle hodí do všemožných dezertů, zmrzlin, do ovesné kaše ale i třeba do zeleninových krémů. Už jste ořechové máslo někdy vyzkoušeli? A jak vám chutnalo?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/orechove-maslo-z-restovanych-kesu

Suroviny:
- 450 g nesolených kešu ořechů
- 4 lžíce kokosového oleje

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe