Ovocná bublanina - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Takhle nadýchanou bublaninu jste pravděpodobně ještě neochutnali. Není to zrovna rychlovka hotová za pár minut, ale když se do toho pustíte podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse, zvládnete to hravě. Naučíte se hlavně to, jak správně připravit těsto a jak do něj postupně vmíchávat sníh z bílků, aby výsledná bublanina byla lehká jako obláček. To, jestli si ji dáte s višněmi, třešněmi, meruňkami, nebo něčím úplně jiným, je pak už jen na vás. S čím to bude?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/ovocna-bublanina

Suroviny na dvě malé formy:
- 7 vajec „M“
- 350 g krystalového cukru
- špetka soli
- 320 g másla + na vymazání
- 1 vanilkový lusk (zrníčka)
- 60 g kukuřičného škrobu
- 5 g prášku do pečiva
- 1 bio citron (kůra)
- 320 g hladké mouky
- polohrubá mouka na vysypání plechu
- ovoce dle chuti (meruňky, třešně, višně)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe