Pečená kachna s cizrnou a špenátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Křupavé a šťavnaté kachně podávané se zeleninovou omáčkou prostě neodoláte! Vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na pečená kachna s cizrnou a špenátem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-kachna-s-cizrnou-a-spenatem

Nákupní seznam
1 kachna bez drobů Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
kmín celý Mikado
250 g cizrny Arax (namočené přes noc)
2 – 3 bobkové listy Mikado
extra panenský olivový olej Primadonna
1 cibule
4 stroužky česneku
1 pálivá paprička
čerstvý tymián
100 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
1 konzerva krájených loupaných rajčat Freshona
1 lžíce másla Pilos
250 g čerstvého špenátu
čerstvá petrželová nať

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe