Pečená krůtí stehna s dýní Hokkaido - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Konzumace sezónních potravin přináší řadu pozitiv. V podzimních měsících vyzkoušejte dýni, kterou si jako přílohu k pečeným krůtím stehnům vybral i Marcel Ihnačák
Viz recept Marcela na pečená krůtí stehna s dýní Hokkaido a zeleninou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-kruti-stehna-s-dyni-hokkaido

Nákupní seznam
2 krůtí spodní stehna Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
bio extra panenský olivový olej Primadonna
čerstvý tymián
čerstvý rozmarýn
100 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
1 cibule
2 - 3 stroužky česneku
1 dýně Hokkaido
1 pálivá paprička
100 g cherry rajčat
80 g zelených oliv bez pecek Baresa
1 konzerva krájených loupaných rajčat Freshona
čerstvá bazalka
1 citron

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe