Křupavá kuřecí křídla se salátem z quinoy a zeleniny - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Snadné a rychlé recepty jsou nejlepší, zejména, když jsou navíc i chutné. Jeden z takových ukáže šéfkuchař Roman Paulus. Připravte si podle přehledného video návodu kuřecí křídla se salátem s paprikami, okurkou, rajčaty, cibulí a hlavně quinoou. Quinoa je označována jako superpotravina, protože neobsahuje žádný lepek, má minimum tuku a je naopak bohatá na bílkoviny. Kromě postupu na přípravu salátu se dozvíte i jak správně vykostit kuřecí křídla a jak je připravit tak, aby byla dokonale křupavá. Už se vám sbíhají sliny?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/krupava-kureci-kridla-se-salatem-z-quinoy-a-zeleniny

Suroviny:
Křidélka
- 1 kg kuřecích křídel XXL Řezníkova čerstvá porce
- 2 lžíce koření Pečené kuře Kania
- 4 lžíce hladké mouky Belbake
- řepkový olej Vita D'or
- 200 g vařené bio quinoy Bonitas
- 100 g papriky mix
- 100 g okurky
- 100 g cherry rajčat
- ½ cibule
- ½ citronu (šťáva)
- 2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- hrst sekané listové petržele
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe