Pečená kuřecí prsa s celerovo-bramborovou kaší - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Připravte si kuřecí prsa tak trochu jinak. Upečte je a servírujte s bramborovo-celerovou kaší podle receptu Romana Pauluse.
Viz recept Romana na pečená kuřecí prsa s celerovo-bramborovou kaší a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/pecena-kureci-prsa-s-celerovo-bramborovou-kasi.

Nákupní seznam
4 kuřecí prsní řízky XXL Čerstvá porce
3 lžíce másla Pilos
2 cibule
300 g celeru
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
200 ml kuřecího vývaru
150 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
200 g propasírovaných vařených brambor
olivový olej Primadonna
čerstvý rozmarýn
8 stroužků česneku
200 g řapíkatého celeru

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe