Pečená kuřecí prsa s čočkou a balsamicem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šťavnatá kuřecí prsa se schwarzwaldskou šunkou a čočkové ragú s jemně nakyslou chutí balsamica – to je nejnovější recept Romana Pauluse. Ochutnejte!
Viz recept Romana na pečená kuřecí prsa s čočkou a balsamicem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-kureci-prsa-s-cockou-a-balsamicem

Nákupní seznam
Ragú z čočky s balsamicem
80 g čočky Cornfarm (předem namočené)
rostlinný olej Promienna na opékání
25 g mrkve
25 g celeru
25 g petržele
25 g řapíkatého celeru
1 šalotka
cukr krystal Castello
1 lžíce balsamica Acentino
400 ml kuřecího vývaru
80 g červené čočky Arax
15 g másla Pilos
15 g hladké mouky Castello
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 citron (kůra)
čerstvá máta
Kuřecí prsa se schwarzwaldskou šunkou

4 kuřecí prsní řízky Řezníkova čerstvá porce
8 plátků schwarzwaldské šunky Dulano Selecion
čerstvá bazalka
15 cherry rajčat
extra panenský olivový olej Primadonna

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe