Pečená makrela s čerstvým bramborovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ačkoliv jste se patrně setkali spíše s uzenou makrelou, pečená chutná snad ještě lépe! Šéfkuchař Marcel Ihnačák proto připravil recept na makrelu pečenou v troubě. Na tom není vůbec nic složitého, a tak si během pečení připravíte originální lehký bramborový salát. Kromě brambor v něm najde zelený chřest, lahůdkovou cibuli, jablka a další pro bramborový salát netradiční suroviny. Nakonec stačí už jen přidat trochu dresinku, který jednoduše namícháte z majonézy, hořčice a citronové šťávy a můžete podávat. ️ Jakou variantu bramborového salátu máte nejraději vy?


Suroviny:
· 2 čerstvá makrela
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 1,5 citron
· 200 g zelený chřest
· 200 g brambory
· 1 svazek ředkvičky
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 1 jablko
· 1 pálivá paprička
· 2 lžíce majonéza Kania
· 1 lžíce hořčice Kania
· čerstvá bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pecena-makrela-s-cerstvym-bramborovym-salatem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava makrely na plech
1:10 Pečení makrely na plechu
1: 19 Příprava salátu
3:19 Příprava dresingu
4:10 Smíchání dresingu se salátem
4:29 Vyndání ryby z trouby a servírování