Pečená pikantní kuřecí křidélka - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi ostrá jídla? Pokud ano, tento recept je stvořený přímo pro vás. Připravte si pikantní kuřecí křidélka s pečenými bramborami a jogurtovo-bylinkovým dipem podle Romana Pauluse a ochutnejte opravdové „peklo“.
Viz recept Romana na Pečená pikantní kuřecí křidélka a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-pikantni-kureci-kridelka

Nákupní seznam

Kuřecí křidélka
2 lžíce květového medu
2 pomeranče (šťáva i kůra)
2 lžíce sladké chilli omáčky Kania
2 lžíce strouhaného česneku
1 lžíce sójové omáčky Kania
1 lžíce kari koření Mikado
2 lžíce strouhaného zázvoru
2 lžíce kečupu Kania
pálivá mletá paprika Kania dle chuti
keramický mlýnek s pepřem Kania
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
20 kuřecích křídel Řezníkova čerstvá porce

Pečené brambory
400 g brambor
extra panenský olivový olej Primadonna

Bylinkový jogurt
150 g smetanového bílého jogurtu Pilos (10 % tuku)
2 lžíce čerstvé sekané listové petržele
2 stroužky česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe