Pečená žebírka ve švestkové marinádě - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Čekáte návštěvu nebo chystáte party? Upečte legendární vepřová žebírka ve švestkové marinádě na víně a se špetkou pálivé papriky. Jak na to ukáže Marcel Ihnačák v receptu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak snadno žebra upéct, jak připravit marinádu na žebírka, aby byla opravdu neodolatelná a zároveň tip, s čím žebra servírovat, aby si všichni pošmákli. A že žádnou sešlost nechystáte a přesto se vám sbíhají sliny? Tomu naprosto rozumíme! Tak si nachystejte červené víno, divoké koření, skořici a povidla a připravte si neodolatelnou večeři prostě jen pro sebe. Vyzkoušejte je! Garantujeme, že je neděláte naposledy.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-zebirka-ve-svestkove-marinade

Suroviny:
Vepřová žebírka
- 1 kg vepřových žebírek Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- celý černý pepř Kania
- nové koření Kania
- 4 bobkové listy Kania
- 4 stroužky česneku
- 4 řapíky celeru
- 1 velká cibule
- 1 lžíce švestkových povidel Symphatica
- mletá skořice Kania
- pálivá mletá paprika Kania
- celý kmín Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 100 ml červeného suchého vína
Příloha
- 250 g bílého smetanového jogurtu Pilos (10 % tuku)
- 4 stroužky česneku
- 1 citron
- čerstvá pažitka
- 1 hrst barevného salátu (Lollo Rosso, Lollo Biondo)
- 1 červená cibule
- ½ bílého chleba

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe