Pečené hovězí maso na červeném víně - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Co si počít s hovězím hrudím? Upečte ho na víně a zelenině. Jak na to prozradí šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Prozradí na kolik stupňů hovězí hrudí péct, jak dlouho a přidá i tip na výbornou zeleninovou omáčku k masu z výpeku na víně. Připravte si voňavý česnek, čerstvý rozmarýn a oblíbené červené víno a pusťte se s námi do lahodného receptu.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-hovezi-maso-na-cervenem-vine

Suroviny:
- 1 kg hovězího hrudí v celku
- 10 stroužků česneku
- čerstvý rozmarýn
- sůl Castello
- mletý černý pepř Kania
- olivový olej Primadonna
- 250 ml červeného suchého vína
- 4 mrkve
- 4 petržele
- ½celeru
- 4 červené cibule
- 5 lžic másla Pilos
- 2 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe