Pečené krůtí stehno s červenou řepou a bramborami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krůtí maso ani červená řepa patrně není něco, co si dáváte každý den, ale když tyto dvě suroviny připravíte dohromady, nebudete chtít jíst nic jiného! Šéfkuchař Marcel Ihnačák nachystal recept na rodinný oběd, který připravíte v jednom jediném pekáči. Krůtí maso, konkrétně stehna (mohou být i kuřecí), dal péct s citronem, česnekem, červeným vínem, brambory a červenou řepou a už za hodinu mohl začít podávat výborný hlavní chod. Kromě něj se naučíte připravovat i lehký dresink ze zakysané smetany, který oceníte s libovolnou pečenou zeleninou. A co vy, máte rádi krůtí maso?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecene-kruti-stehno-s-cervenou-repou-a-bramborami

Suroviny:
- 1 kg krůtího horního stehna Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 citron
- 4 stroužky česneku
- čerstvý rozmarýn
- 200 ml červeného suchého vína Bordeaux
- 500 g malých brambor
- 500 g vařené řepy
- 250 g zakysané smetany Pilos (30 %)
- čerstvá pažitka


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe