Pečený roastbeef s gratinovanými brambory a zeleninou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Upéct dokonale jemný a chutný roastbeef je snadné, když víte, jak na to, a máte dost času. ‍ Šéfkuchař Roman Paulus prozradí, jak připravit kus nízkého roštěnce v pánvi i jak ho potom za pomoci vpichového teploměru péct, aby byl výsledný roastbeef co nejlepší. Kromě toho se ale naučíte i jednoduchý recept na gratinované brambory se smetanou a restovanou zeleninu – cuketu, cibuli, mrkev, květák a brokolici. S trochou trpělivosti budete mít rázem na stole výborný nedělní oběd pro celou rodinu. ‍‍‍ Už jste někdy roastbeef pekli? Napište nám o tom do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-roastbeef-s-gratinovanymi-brambory-a-restovanou-zeleninou

Suroviny:
- 1 kg hovězího nízkého roštěnce na roastbeef Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce čerstvého rozmarýnu
- 4 lžíce čerstvého tymiánu
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 250 ml čerstvé smetany Pilos (33 % tuku)
- 4 stroužky česneku
- 1 kg brambor
- 100 g cukety
- 50 g červené cibule
- 50 g mrkve
- 100 g květáku
- 100 g brokolice
- 1 hrst čerstvé bazalky
- holandská omáčka k podávání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe