Pikantní kuřecí křidélka v horkovzdušné fritéze - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Připravit dobrou marinádu na kuřecí křidélka je snadné – když víte, jaké suroviny použít. Šéfkuchař Roman Paulus nakládá křídla do řeckého jogurtu a směsi koření, kterou si navíc můžete snadno namíchat sami doma. A ačkoliv si více pochutnáte, když necháte křidélka pár hodin marinovat, můžete s nimi rovnou do trouby. Anebo do horkovzdušné fritézy, jako to udělal Roman Paulus. Její výhodou je, že v ní jídlo připravíte rovnoměrně propečené a navíc s naprostým minimem tuku. Jak křídla nejraději připravujete vy?

Suroviny:
· 1 kg kuřecí křídla
· 2 lžíce nízkotučný bílý řecký jogurt
· sůl
· pepř
· koření na kuře Kania
· olej ve spreji

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pikantni-kureci-kridelka-v-horkovzdusne-friteze

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:05 Naložení křidélek do marinády
1:36 Příprava křidélek do fritézy
1:50 Pečení ve fritéze
2:11 Servírování