Pomalu dušené krůtí stehno se zeleninou a červeným vínem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krůtí maso je populární alternativou rozšířenějšího kuřecího – je mnohdy šťavnatější a chutnější, ale málokdo ví, že se dá připravovat s kořenovou zeleninou a červeným vínem, podobně jako třeba hovězí po burgundsku. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil přesně takový recept, ve kterém se dozvíte, jak maso očistit, orestovat i jak k němu připravit výbornou omáčku z kořenové zeleniny a konzervovaných rajčat. Jak nejraději připravujete krůtí maso vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pomalu-dusene-kruti-stehno-se-zeleninou-a-cervenym-vinem

Suroviny:
- 1 kg krůtího stehna Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 4 bobkové listy Kania
- čerstvý rozmarýn
- 2 mrkve
- 2 petržele
- 150 g celeru
- 1 cibule
- 200 ml červeného suchého vína Bordeaux
- 2 konzervy (850 ml) krájených loupaných rajčat Freshona
- 500 ml zeleninového vývaru
- čerstvá listová petržel
- 1 ciabatta nebo jiné bílé pečivo

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe