Pomalu grilované hovězí hrudí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Tenhle recept udělá radost hlavně těm, kteří mají grilování jako zábavu. Musíte si totiž na něj vyhradit alespoň osm hodin. Šéfkuchař Roman Paulus vám ale dokáže, že to čekání rozhodně stojí za to. ️ Výsledkem bude skvělé grilované hovězí hrudí naložené v suché marinádě z koření. Kromě toho, že se naučíte přesný postup pomalého grilování (ideálně v dvojkomorovém grilu), dostanete i tip, jak s výsledným masem pracovat – můžete si připravit třeba sendviče s masem, zelným salátem s křenem, polníčkem a česnekovou omáčkou. Jaké bylo vaše nejdelší grilování?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/pomalu-grilovane-hovezi-hrudi

Suroviny:
- 1 kg hovězího hrudí
- špaldové bulky na hamburgery
- česneková omáčka Grill&Fun
- 500 g bílého zelí
- 50 g čerstvého křenu
- 1 citron (šťáva)
- 2 lžičky soli
- 1 lžička cukru
- 1 lžička octa
- čerstvý polníček

Kořenicí směs (RUB):
- 750 g soli
- 160 g mletého černého pepře
- 160 g drceného kmínu
- 300 g sušeného česneku
- 300 g sušené cibule

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe