Pomalu pečená husa s dýňovými noky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Husa se tradičně připravuje na svatého Martina, ale hodí se i ke každé slavnostní příležitosti. Připravte si husu podle Romana Pauluse, která zůstane díky delšímu pečení skutečně šťavnatá.
Viz recept Romana na Pomalu pečená husa s dýňovými noky a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pomalu-pecena-husa-s-dynovymi-noky

Nákupní seznam
Pečená husa
1 celá husa
1 cibule
1 větší jablko
1 pomeranč
kmín celý Mikado
sůl s jódem Castello
Dýňové noky
250 g vařených brambor (nejlépe moučných)
250 g vařené dýně hokkaido
1 vejce “M“
250 g hrubé mouky Castello (podle typu brambor a dýně)
2 lahůdkové cibulky (zelená část)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe