Pražma pečená v papilotě - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ryby pečené v papilotě mají tu výhodu, že si zachovávají aroma svoje i přidaných surovin. Ochutnejte třeba pražmu připravenou tímto způsobem.
Viz recept Romana na pražma pečená v papilotě a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/prazma-pecena-v-papilote

Nákupní seznam
4 cibule
8 stroužků česneku
svazek listové petržele
svazek čerstvé bazalky
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
4 čerstvé pražmy zlaté
extra panenský olivový olej Primadonna
100 ml suchého bílého vína Soave
1 vejce „M“
francouzská bageta na podávání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe