Recept na PIVOVARSKÝ TOKÁŇ!

Tokáň pochází z maďarské kuchyně. Je velice podobný guláši a jak už to tak bývá, existuje mnoho variant přípravy. S houbami, smetanou, skopovým nebo jehněčím masem apod. (Hentes tokány) si dnes uděláme na černém pivu, přidáme špek, cibuli, česnek, rajský protlak, okurky a šunku. Pokud vám vepřové maso nevyhovuje, můžete klidně použít kuřecí nebo hovězí maso. Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně! Přeji Vám dobrou chuť, Brepta.

Seznam použitých ingrediencí:

Cibule
Slanina 100 g
Okurky 150 g
Šunka 100 g
Česnek
Vepřové maso 800 g
Pepř a sůl
Rajský protlak 100 g
Černé pivo 100 ml

Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám!

►►► Litinové nádobí SKEPPSHULT objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

►►► Breptovy krájecí prkénka (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz

►►► Trička a mikiny ZDE: https://www.gomerch.sk/sk/receptybezbrepty/

#Receptybezbrepty #Hentestokany #Tokáň

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!