Restované mleté maso s brokolicí a cherry rajčátky - M.Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Když se vám do kuchyně dostane mleté maso, nemusíte se omezovat jenom na karbanátky. Šéfkuchař Marcel Ihnačák vás inspiruje receptem na mleté maso s brokolicí, rýží a cherry rajčaty. Zatímco se rýže bude vařit a brokolice blanšírovat, orestujete v pánvi kromě vepřového a hovězího mletého i česnek, zázvor a lahůdkovou cibulku. Na závěr už stačí jen přidat samotnou brokolici, sójovou omáčku a také trochu limetkové šťávy, která celému jídlu dodá svěží nádech. A je hotovo – můžete podávat! Jaký je váš nejoblíbenější recept s mletým masem?

Suroviny:
· 250 g basmati rýže Golden Sun
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 1 brokolice
· 4 stroužky česnek
· 50 g zázvor
· 1 pálivá paprička
· 500 g mleté maso mix Řezníkova čerstvá porce
· 1 svazek lahůdková cibulka
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 200 g cherry rajčata
· 1 lžíce med
· 100 g rajčatový protlak Kania
· 1 lžíce sójová omáčka Kania
· 1 lžíce máslo Pilos
· 1 limetka (šťáva)
· čerstvá listová petržel

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/restovane-mlete-maso-s-brokolici-a-cherry-rajcatky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava rýže
0:40 Příprava brokolice
1:26 Příprava základu a masa
3:00 Smíchání zeleniny a masa
5:13 Servírování