Restovaný bůček na česneku s červenou řepou a houbami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečený vepřový bok zná patrně každý, ale už jste vyzkoušeli restovaný bůček? Přesně tento recept připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák. Naučíte se, jak samotný bůček připravit na restování od správného očištění až po naporcování a naklepání. Pochutnáte si na něm s hrubozrnnou hořčicí, rozmarýnem a žampiony s červenou řepou v podobě skvělé přílohy. Nakonec zvládnete namíchat i skvělý křenový dip, který celý recept příjemně doplní. A co vy? Dáváte přednost pečenému bůčku, nebo vyzkoušíte i restovaný?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/restovany-bucek-na-cesneku-s-cervenou-repou-a-houbami

Suroviny:
- 750 g vepřového bůčku Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- extra panenský olivový olej Primadonna
- 250 g vařené červené řepy
- 2 lžíce hrubozrnné hořčice Kania
- čerstvý rozmarýn
- 100 g hnědých žampionů
- 5 stroužků česneku
- 200 ml bílého suchého vína
- 1 chléb
- 1 hrst rukoly
- ½ citronu (šťáva)
Křenový dip:
- 200 g zakysané smetany Pilos
- 100 g sterilizovaného křenu Kania
- 1 hrst sekané pažitky
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe