ŘÍZKY Z PATIZONU! - Recept | Když Vaří Babička
Podrobný recept na :
Budeme potřebovat:
patizon
hladkou mouku
vejce
strouhanku
olej na smažení
sůl
Postup:
Patizon nakrájíme na plátky, ty oloupeme, rozložíme na utěrku a osušíme. Obalíme v mouce, vejci a strouhance (klasický trojobal) a usmažíme na oleji dozlatova. Solíme těsně před podáváním, abychom zachovali křupavost.
Pokud si toto nebo jiné z mých receptů doma zkusíš, vyfoť tvůj výtvor na Instagram a označ mě @kdyzvaribabicka
Také mě můžete sledovat na sociálních sítích:
Instagram: http://bit.ly/kdyzvaribabickaig
Facebook: http://bit.ly/kdyzvaribabickafb
Tvorba videa:
obsazení: Babička
kamera: Hendys
střih: Hendys
intro: Thr0nSK
obchodní záležitosti: kdyzvaribabicka@gmail.com
© Když Vaří Babička, Hendys 2018
Budeme potřebovat:
patizon
hladkou mouku
vejce
strouhanku
olej na smažení
sůl
Postup:
Patizon nakrájíme na plátky, ty oloupeme, rozložíme na utěrku a osušíme. Obalíme v mouce, vejci a strouhance (klasický trojobal) a usmažíme na oleji dozlatova. Solíme těsně před podáváním, abychom zachovali křupavost.
Pokud si toto nebo jiné z mých receptů doma zkusíš, vyfoť tvůj výtvor na Instagram a označ mě @kdyzvaribabicka
Také mě můžete sledovat na sociálních sítích:
Instagram: http://bit.ly/kdyzvaribabickaig
Facebook: http://bit.ly/kdyzvaribabickafb
Tvorba videa:
obsazení: Babička
kamera: Hendys
střih: Hendys
intro: Thr0nSK
obchodní záležitosti: kdyzvaribabicka@gmail.com
© Když Vaří Babička, Hendys 2018