Rump steak s petrželovým rizotem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Když dvě skvělá jídla spojíte v jedno, vznikne vám skutečně výjimečný sváteční oběd nebo večeře. Přesně to udělal šéfkuchař Roman Paulus, který natočil recept na petrželové rizoto s grilovaným rump steakem. Naučíte se připravit poctivé italské rizoto, které samo o sobě poslouží jako dobrý vegetariánský oběd (stačí, když vyměníte kuřecí vývar za zeleninový). Zjistíte, proč není dobré rizotovou rýži arborio proplachovat i jaké dvě suroviny se v rizotu často vynechávají, ale v žádném případě by v něm neměly chybět. Nakonec si během posledních pár minut připravíte i grilovaný rump steak, který pak podle návodu Romana Pauluse nakrájíte na tenké plátky a ozdobíte jím samotné petrželové rizoto. Dejte nám pak vědět, jak jste si pochutnali!

Suroviny:
2 lžíce bio extra panenský olivový olej Primadonna
1 × cibule
200 g rýže Arborio Italiamo
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
50 g bílé suché víno Soave
600 ml kuřecí vývar
100 g listová petržel + na ozdobu
4 × rump steak
keramický mlýnek s pepřem Kania
1 × snítka rozmarýnu
1 × snítka tymiánu
3 lžíce máslo Pilos
50 g parmazán Parmigiano Reggiano Italiamo
keramický mlýnek s chilli Kania
2 lžíce smažená cibulka Kania


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/rump-steak-s-petrzelovym-rizotem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava rizota
1:50 Příprava masa a grilování
2:50 Petrželové pyré
3:10 Dokončení rizota
3:40 Nakrájení steaku
4:00 Ozdobení a servírování