Rybí krokety ze štiky s petrželovým pestem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ryba na talíři může mít mnoho jiných podob, než je známé filé nebo rybí prsty. ️ Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept na skvělé rybí krokety ze štiky. Naučíte se, jak správně připravit rybu – jak štiku naporcovat a uvařit ve vývaru s bílým vínem. Krokety pak připravíte ze směsi vařené štiky, brambor a vejce. Celé jídlo navíc ozdobí pesto z petrželové natě, parmezánu a mletých mandlí. Můžeme vám slíbit, že si pochutná naprosto každý! Už jste někdy rybí krokety vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/rybi-krokety-ze-stiky-s-petrzelovym-pestem

Suroviny:
- 500 g brambor
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 300 ml bílého suchého vína
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvé bylinky (rozmarýn, pažitka, listová petržel)
- 1,5 citronu
- olivový olej Primadonna
- 250 g štiky severní bez kůže a kostí
- 2 vejce „M“
- řepkový olej Vita D´or
- 2 lžíce strouhaného parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
- 2 lžíce mletých mandlí Belbake
- 1 stroužek česneku
- 1 hrst salátu mix
- 1 hrst sušených rajčat v oleji Baresa
- 1 hrst oliv bez pecek Baresa (zelené, černé)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe