Rychlokvašky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nakládané okurky jsou výborná specialita, ale jejich hlavní nevýhodou je, že si na ně většinou musíte poměrně dlouho počkat. ⏳ Pro takové případy jsou skvělým řešením tzv. rychlokvašky, které můžete mít hotové už za pouhý týden. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod, jak rychlokvašky připravit. Naučíte se, jak namíchat solný nálev i jak okurky správně připravit na nakládání. Nakonec oceníte i pár šéfkuchařových osvědčených tipů a za týden si budete moct začít pochutnávat! ‍ Už jste někdy rychlokvašky zkoušeli připravit?

Suroviny:
Rozvar:
1 l vody
30 g soli
Nakládání:
okurky
čerstvé vinné listy
snítky kopru
hořčičné semínko
křen

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/rychlokvasky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe