Silvestrovský pudink s bílou čokoládou, okurkou a koprem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Co mají společného okurky, kopr a pudink? No přece výborný silvestrovský dezert! Pokud nevěříte, přesvědčí vás o tom šéfkuchař Roman Paulus. Na toho si tým Kuchyně Lidlu připravil překvapení v podobě krabice kvalitních surovin a úkolu, aby si některé z nich vybral a připravil z nich silvestrovský dezert. Svého úkolu se Roman Paulus zhostil s odvahou jemu vlastní a uvařil pudinkový dezert s bílou čokoládou, okurkou a koprem. Zkuste ho taky a budete se divit, jak tato na první pohled netradiční kombinace výborně chutná! Jaký netradiční dezert připravujete vy?

Suroviny:
· 300 ml smetana ke šlehání (33 % tuku) Pilos
· 250 ml plnotučné mléko Pilos
· 20 g pudinkový prášek s vanilkovou příchutí Belbake
· 1 žloutek
· 400 g bílá čokoláda Fin Carré
· 1 okurka
· 30 g krupicový cukr Belbake
· 20 ml ocet
· 100 ml voda
· 1 snítka čerstvý kopr
· 40 g sušenky s ovesnými vločkami a sezamem Sondey

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/silvestrovsky-pudink-s-bilou-cokoladou-okurkou-a-koprem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
1:30 Příprava pudinku
2:47 Servírování pudinku
2:59 Marinování okurky
4:00 Příprava sušenek
4:25 Dozdobení a servírování pudinku
5:08 Závěr