Špagety Carbonara - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Špagety Carbonara je jedno z nejznámějších těstovinových pokrmů. K přípravě této italské speciality Vám postačí jen pár suroviny - slanina, sýr, vejce a samozřejmě špagety. Jedná se o velmi vydatné jídlo, na kterém si skutečně pochutnáte. Postupujte podle rad Romana Pauluse a v mžiku se Vám podaří připravit pravou italskou hostinu. 

Recept na špagety carbonara:
Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Do misky dáme 2 vejce a 1 žloutek, přidáme nastrouhaný sýr grana padano, osolíme a opepříme. V pánvi orestujeme na olivovém oleji a másle panchettu nebo slaninu. Přidáme rozmačkaný stroužek česneku, který celý pokrm provoní. Po chvilce česnek vyndáme. Do pánve přidáme uvařené špagety, podlijeme trochou vody ze špaget. Vmícháme vejce smíchaná se sýrem a za stálého míchání restujeme. Naservírujeme na talíř, přidáme strouhaný sýr grana padano a čerstvě mletý pepř.

Viz trick Romana na Špagety Carbonara a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/spagety-carbonara

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe