Špagety s masovými kuličkami a hlívou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Těstovinové recepty mají jednu velkou výhodu – kromě toho, že jsou chutné, jsou i za chvilku hotové. ⏱ To beze sporu platí i o jednoduchých špagetách s masovými kuličkami a hlívou ústřičnou podle receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka. V přehledném video návodu zjistíte, jak připravit krůtí kuličky z mletého masa i jak k nim uvařit snadnou smetanovou omáčku, kde hrají hlavní roli houby, pórek a česnek. A také bílé víno! Toho ale budete potřebovat jen jednu deci, tak si zbytek můžete dopřát v podobě skleničky po dobré večeři. S čím si dáváte špagety nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/spagety-s-masovymi-kulickami-a-hlivou

Suroviny:
- 150 g špaget Combino
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 300 g mletého krůtího masa
- 5 stroužků česneku
- čerstvý nebo sušený tymián
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 100 g hlívy ústřičné
- ½ pórku
- 100 ml bílého suchého vína Soave
- 200 g šlehačky Deluxe Pilos (40 % tuku)
- 30 g strouhaného parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe