Špíz se sýrem halloumi a bylinkovou salsou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Sýr halloumi je typická specialita, a proto nesmí v nabídce Řeckého týdne chybět. Připravte si jej podle receptu Marcela Ihnačáka jako špíz s bylinkovou salsou.
Viz recept Marcela na Špíz se sýrem halloumi a bylinkovou salsou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/spiz-se-syrem-halloumi-a-bylinkovou-salsou

Nákupní seznam
1 kedlubna
2 papriky (žlutá a červená)
100 g žampionů (hnědé a bílé)
225 g sýru halloumi Eridanous
100 g plátků anglické slaniny Pikok
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
1 lžíce másla Pilos
1 citron
2 hrsti bylinek (máta, listová petržel, bazalka)
70 g sušených rajčat v oleji Baresa
1 bageta
1 stroužek česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe