Špíz z jater se slaninou a balzamikovou cibulí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Někteří lidé si užívají pokrmy s játry víc než druzí, ale věřte tomu, že když játra připravíte správně, pochutná si na nich úplně každý. To vám díky svému video receptu dokáže šéfkuchař Roman Paulus, který natočil návod na špíz z jater, slaniny a žampionů. Jako základ použijte drůbeží játra – vystačíte si s kuřecími, ale pokud sáhnete po husích nebo kachních játrech, pochutnáte si ještě víc. Recept je tak snadný, že zvládnete připravit i speciální balsamikovou cibuli s brandy, vývarem a rozinkami. Jako přílohu pak zvolte opečené brambory nebo klidně krajíc čerstvého chleba. Jak máte játra nejraději vy?

Suroviny:
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 400 g cibule
· 600 g kuřecích jater Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 3 lžíce čerstvého tymiánu
· 200 g krájené slaniny Dulano
· 400 g žampiónů
· 50 ml brandy
· 200 ml kuřecího vývaru
· 50 g rozinek Belbake
· 50 ml krémového balsamica Italiano
· listové petržel na ozdobu
· 600 g brambor
· 1 dýňová švýcarka z mateřského kvásku


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/spiz-z-jater-se-slaninou-a-balzamikovou-cibuli

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe