Steak z irské hovězí svíčkové - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Rösti je tradiční švýcarská bramborová placka. Roman Paulus navrhuje podávat ji se steakem z hovězí svíčkové. Určitě vyzkoušejte!
Viz recept Romana na steak z irské hovězí svíčkové a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/steak-z-irske-hovezi-svickove

Nákupní seznam
4 Irské steaky ze svíčkové Deluxe
1/2 kg zeleniny (cuketa, lilek, paprika)
olivový olej Biotrend
6 větviček rozmarýnu
4 stroužky česneku
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1/2 kg brambor
50 g slaniny na kostičky Dulano
4 lžíce másla
150 g žampiónů
rostlinný olej Promienna
50 g cibule
50 ml brandy (lze použít Goldbrand Alliance)
100 ml smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
1 lžíce nasekané petrželky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe