Steak z tuňáka se středozemní zeleninou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tuňák je exkluzivní maso, při jehož přípravě je potřeba dbát na to, abyste ho nepřepekli. Připravte svým blízkým steak z tuňáka podávaný s lehkou zeleninovou přílohou podle receptu Romana Pauluse.
Viz recept Romana na Steak z tuňáka se středozemní zeleninou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/steak-z-tunaka-se-stredozemni-zeleninou

Nákupní seznam
Středozemní zelenina
extra panenský olivový olej Primadonna
50 g cibule
2 stroužky česneku
500 g zeleniny (papriky, lilky, cukety)
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
2 lžíce suchého bílého vína Soave
6 lžic krájených loupaných rajčat Freshona
čerstvá bazalka
Brambory
řepkový olej Promienna
400 g brambor (menší kusy)
Tuňák
4 steaky tuňáka
bylinkové máslo (4 lžíce másla, 1 lžička worcestrové omáčky, sůl, pepř, 2 lžičky dijonské hořčice, 2 stroužky česneku, listová petržel, citronová šťáva)
Olivová tapenáda
50 g černých oliv bez pecek Baresa
1 stroužek česneku
1 lžíce listové petržele
extra panenský olivový olej Primadonna

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe