Steak ze svíčkové s cizrnou, rukolou a parmezánem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tradiční přílohou ke steaku jsou opečené brambory, podávejte tentokrát cizrnu jako Marcel Ihnačák. Uvidíte, že to bude vítaná změna.
Viz recept Marcela na steak ze svíčkové s cizrnou, rukolou a parmezánem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/steak-ze-svickove-s-cizrnou-rukolou-a-parmezanem

Nákupní seznam
1 hrst slaniny krájené na kostičky Dulano
extra panenský olivový olej Primadonna
½ cibule
2 stroužky česneku
1 pálivá paprička
čerstvý tymián
1 konzerva sterilované cizrny
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
50 ml suchého bílého vína
1 konzerva krájených loupaných rajčat Freshona
2 steaky z hovězí svíčkové Deluxe (cca 150 g)
máslo Pilos
1 hrst rukoly
½ citronu (šťáva)
hoblinky parmezánu Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe