Telecí medailonky s krémovou omáčkou, s hráškem a se špenátem - M. Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Telecí patří mezi jedno z nejdelikátnějších mas. I proto připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák recept na telecí medailonky se smetanovou omáčkou. Zjistíte, jak maso správně naklepat i jak připravit lahodnou smetanovou omáčku doplněnou o hrášek a mladý špenát. Výhodou tohoto receptu je i to, že si vystačíte s jednou jedinou pánví, a tak vás po této minutce nebude čekat žádné zdlouhavé mytí nádobí. Ve finále stačí už jen přidat trochu parmazánu a pozvat všechny hosty ke stolu! ️ Jaký recept s telecím máte nejraději vy?

Suroviny:
· 800 g telecí medailonky Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· olivový olej Primadonna
· 4 stroužky česnek
· 1 svazek lahůdkové cibulka
· 1 hrst čerstvý tymián
· 100 g mražený hrášek Freshona
· 200 ml smetana ke šlehání Pilos (33 % tuku)
· 80 g nastrouhaný parmazán Italiamo
· 200 g mladý špenát


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/teleci-medailonky-s-kremovou-omackou-s-hraskem-a-se-spenatem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:15 Příprava masa
1:03 Opékání masa a přidání bylinek
1:53 Přidání hrášku
2:06 Přidání smetany
2:16 Přidání parmezánu
2:38 Přidání špenátu
3:00 Servírování