Těsto na éclair - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Víte, co je to éclair? Jedna se o výborný francouzský dezert, který velmi jednoduše můžete připravit i doma. Pomůže vám s tím video návod od šéfkuchaře Romana Pauluse, ve kterém se naučíte vyrobit těsto (které se podobá klasickému odpalovanému). Zjistíte, i jak „éclairky“ nanést na pečicí plech pomocí cukrářského sáčku a jak je správně upéct. Zdobení a dokončování si pak necháme na někdy příště. Už jste někdy tuto specialitu ochutnali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/testo-na-eclair

Suroviny:
- 250 ml vody
- 250 ml plnotučného mléka
- 225 g másla
- 10 g krupicového cukru
- 8 g soli
- 275 g hladké mouky
- 350 g vajec „M“ (asi 6 ks)
- moučkový cukr na posypání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe