Tlačenka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jestli si v hospodě nebo bufetu rádi pochutnáváte na tlačence s octem a cibulí, představte si, jaká dobrota to bude, když si ji připravíte sami doma. Přitom to je snadné! Šéfkuchař Roman Paulus natočil návod na tlačenku, ve kterém se dozvíte, v jakém poměru namlít játra a vařené vepřové kůže i to, na jak velké kusy nakrájet vepřový jazyk, koleno a plec, které se do tlačenky hodí nejlépe. Nakonec vám bude stačit už jen střevo na tlačenku a horká voda v kotli nebo velkém hrnci. ‍ Jaký je váš vztah k tlačence? Pochutnáte si?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/tlacenka

Suroviny:
- 3-4 stroužky česneku
- asi 3 kila syrového masa (libové maso - plec, koleno, jazyk a játra)
- 1 lžíce sušené majoránky
- mletý pepř
- sůl
- vývar z kůží a nožiček
- vařené kůže

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe