Vepřová krkovice plněná špenátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravit vepřovou roládu zvládne nyní opravdu každý. Vyzkoušejte recept Romana Pauluse na vepřovou krkovici plněnou špenátem. Jako příloha se báječně hodí bramborové pyré s vůní česneku a také restovaná kedlubna.
Viz recept Romana na vepřová krkovice plněná špenátem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-krkovice-plnena-spenatem

Nákupní seznam
800 g vepřové krkovice bez kosti v celku Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 lžička francouzské dijonské hořčice Duc de Coeur
200 g listového špenátu
extra panenský olivový olej Primadonna
100 g cibule
2 stroužky + 2 palice česneku
voda na podlití
400 g brambor
50 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
100 ml čerstvého mléka Pilos (3,5 % tuku)
listová petržel
kedlubna

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe