Vepřova pečeně s provensálskou zeleninou a olivovou pastou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Podívejte se jak Roman Paulus připravil vepřovou pečeni! S olivami chutná báječně!
Viz recept Romana na vepřova pečeně s provensálskou zeleninou a olivovou pastou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/veprova-pecene-s-provensalskou-zeleninou-a-olivovou-pastou.

Nákupní seznam
8 plátků vepřové pečeně bez kosti Čerstvá porce
4 větší brambory
100 g čerstvého kozího sýra Chene d' Argent
mořská sůl v mlýnku Kania
černy pepř v mlynku Kania
čerstva bazalka
olivovy olej Primadonna
1/2 cibule
4 stroužky česneku
1/2 lilku
1/2 červene papriky
1/2 žlute papriky
1/2 cukety
čerstvy tymian
100 g krajenych loupanych rajčat Freshona
50 g černych oliv bez pecky Baresa

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe