Vepřová plec na smetaně s restovanou dýní - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Milujete svíčkovou na smetaně? Díky receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka si můžete dopřát její originální variaci v podobě dušené vepřové plece se smetanovou omáčkou. Zjistíte, jak správně připravit maso na dušení i jak nachystat základ na omáčku z cibule, česneku a bílého suchého vína. Speciální říz pak omáčce dodávají tymián, rozmarýn a hrubozrnná hořčice. Jako přílohu můžete zvolit cokoliv od brambor až po restovanou dýni Hokkaido, jak to udělal Marcel Ihnačák. Vyzkoušíte?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprova-plec-na-smetane-s-restovanou-dyni

Suroviny:
Plec na smetaně:
- 1 kg vepřové plece bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- olivový olej Primadonna
- 4 bobkové listy Kania
- nové koření Kania
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- čerstvý nebo sušený tymián
- čerstvý rozmarýn
- 200 ml bílého suchého vína Soave
- asi 1 l zeleninového vývaru
- 2 lžíce dijonské hořčice Kania
- 250 ml smetany na šlehání Pilos (33 %)
- 70 g másla Pilos
- čerstvá listová petržel
Restovaná dýně:
- 1 dýně Hokkaido
- čerstvý nebo sušený tymián
- 1 červená cibule
- 3 stroužky česneku
- ½ citronu (šťáva)
- 20 g másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe